Ayurvedische Massagebehandeling


India kent een oeroude traditionele geneeskunde: Ayurveda.
Letterlijk betekent het 'kennis van het leven'.
Het is een fysieke, mentale en spirituele geneeswijze en kunst waarin de mens centraal staat en in zijn totaliteit wordt benaderd.

Totale Lichaamsmassage


Bij de Ayurvedische massage wordt de massagevorm aangepast aan je lichaamstype - de zogenaamde dosha: vata, pitta, kapha en aan wat bij jou nu past. Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd.

Tijdens de massage worden authentieke ayurvedische olieën warm op het lichaam aangebracht. Het gebruik ervan combineert de heilzame effecten van massage met de geneeskrachtige werking van medicinale kruiden. Beiden stimuleren de huidfuncties, versterken regeneratie van de lichaamsweefsels, activeren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen. De keuze van de medicinale oliën is afgestemd op je lichaamsbouw, constitutie en eventuele klachten. Ayurveda werkt 'op maat'.

Het effect van deze massage is verjongend en vitaliserend, regenererend en diep ontspannend. Het geeft de ervaring van heelheid, compleetheid en verbondenheid van alle lichaamsdelen. Wanneer de massage met regelmaat wordt ontvangen, voorkomt het vele kwalen en ziektes.

Duur behandeling: ca. 1 uur en 45 min.

Korte Lichaamsmassage


Deze massage is de verkorte versie van de totale lichaamsmassage hierboven beschreven.

Duur behandeling: 1 uur en 15 min.